okullarda orman

Okulumuz, TÜRÇEV’e (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) 2019 – 2020 yılının I. Eğitim öğretim döneminde hazırlıklarını bitirerek “Okullarda Orman” Projesine başvuru yapmış ve başvurusu kabul edilmiştir. Bu yılın güncel konusu “Ormandan Elde Edilen Ürünler ve Hizmetler” olarak belirlenmiştir. Konu ile ilgili olarak okulumuz Eylem Planı oluşturmuş.

Öğretmen ve idarecilerden Orman Komitesi oluşturmuş, öğrencilerimizden ise Orman Timleri meydana getirmiştir. Yapılan etkinliklerin sergilenmesi ve velilerimize sunumu amaçlı “Orman Panosu” yapılmıştır.

OKULLARDA ORMAN projesi kağpsamında uygulanan eğitimlerle ilk yıl uluslararası orman belgesi almaya hak kazanmış, ikinci yıl uylanan çalışmalar neticesinde ise okulumuza OKULLARDA ORMAN BAYRAĞI ödülü kazandırılmıştır.  Bu belgelerin ve bayrak ödülünün okulumuza kazandırılmasında emegi geçen öğretmenlerimizi kutluyor kendilerine çok teşekkür ediyoruz.14-09-202310-10-2019