okul dışarda

Okul Dışarıda Günü’nde, eğitim ve öğretim akışı dışarıya taşınarak açık havada öğrenmeyi ve oyunu kutlamak üzere yapılan küresel bir harekettir. Okul Dışarda Günü için eğitimciler; eğitim ortamlarını dışarıya taşıyarak öğrencilerin aktif bir gün geçirebilecekleri bir eğitim akışı hazırlıyorlar. Bununla birlikte öğrenciler hem eğleniyor hem de öğreniyor!

Okul Dışarıda Gününde Neler Yaptık?

Sanat Etkinlikleri: Öğrenciler için sanat malzemelerinin olduğu bir alan oluşturarak, yaratıcı sanat etkinlikleri planlayarak yaratıcılıklarının gelişmesine destek olduk. 

Bedensel Aktivite ve Oyun Etkinlikleri:Öğrenciler için kuralları belirli ve eğlenceli oyunların oynanabileceği platformların olduğu bir alan hazırlayarak, büyük motor becerilerini destekleyecek fiziksel aktiviteler yaptık.

Fen ve Doğa Etkinlikleri: Öğrencilerle bulunduğunuz açık alanda inceleyebilir ve kolay bulunan malzemelerle çeşitli deneyler yapabilirsiniz. Yaptığınız etkinlikler için öğrencilerle birlikte bir rapor hazırlayarak bilimsel araştırma süreçlerini pekiştirilmesini sağladık.

Geri Dönüşüm Etkinlikleri: Öğrencilerin getirecekleri atık malzemelerle bir masa hazırlayarak, öğrencilerin bir ürün tasarlayıp ortaya çıkarmalarını sağlayabilirsiniz. Bu sayede geri dönüşüm bilinci geliştirdik. 

Müzik Etkinlikleri: Öğrencilerle birlikte enstrümanları dahil edebileceğiniz müzik etkinlikleri yaptık.14-09-202314-09-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi