2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM SONU

DEĞERLİ VELİLERİMİZ ve KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Tatili başlamıştır.  Okulumuz 5 Şubat Pazartesi günü Eğitim ve Öğretime başlayacaktır.

Bilim, akıl, sanat, spor ve ahlak temeline dayanan eğitim anlayışı ile bir dönem boyunca gerçekleştirdiğiniz özverili çalışmalar ve gösterdiğiniz gayretler için Akköy Anaokulu Müdürlüğü olarak hepinizi tebrik ediyoruz.

Hep birlikte bu ara ile tatilin  tadını çıkaracağız. Ancak unutmayalım ki, tatil sadece dinlenmek için değil, aynı zamanda kendimizi geliştirmek ve yenilenmek için bir fırsattır.

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller geçirmenizi dileriz. Tatil boyunca dinlenin, keyif alın, aile ve arkadaşlarınızla güzel anılar biriktirin.

15-09-2023Yeniden görüşmek üzere. Güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle, iyi tatiller.